2011. augusztus 21., vasárnap

Hungaroring pillanatok - 5. rész

2006
Az első Button lett és ezzel megszerezte első Forma 1-es győzelmét, annak ellenére, hogy a 14. helyről indult. Esős futam volt – már akkor megmutatta, hogy esőben jól megy.


2007
Az időmérőn – a Q3-ban - Alonso a boxban feltartotta Hamilton-t, így a britnek nem maradt ideje még egy gyors kört futni. A spanyol ezért öt rajthelyes büntetést kapott. A futamot Hamilton nyerte.


2008
A versenyen többnyire Massa vezetett, amikor éppen nem, akkor Kovalainen. Felipe autója 3 körrel a vége előtt megadta magát, így Kovalainen győzött, 29. versenyén, először.


2009
Hamilton 10. győzelme és Alguersuari 1. versenye volt. De sajnos az igazán emlékezetes Massa balesete volt az időmérőn. Elszabadult egy spirálrugó - Barrichello autójáról - ami fejbe találta Felipe-t. Kórházba szállították életveszélyes állapotban, majd megoperálták. 


2010
Volt esemény bőven. Rosberg a jobb hátsó kerekét elveszítette a boxban. Szintén a pitben Sutil ütközött Kubicával – a lengyelt rosszkor engedte el a csapat. Schumacher pedig Barrichello-t a célegyenesben majdnem a box falába nyomta.


2011
Arra (remélhetőleg) még emlékszünk. :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése