2014. december 16., kedd

Race of Champions

Egy év kihagyás után Barbados volt a házigazdája az idei Race Of Champions vetélkedésnek. Az utóbbi években megszokott stadionok helyett most szabadtéren épített pályán küzdöttek a versenyzők.

Sajnos idén nem lehetett ott a hatszoros csapatgyőztes Michael Schumacher, de hiányzott az eddigi győztesek közül Ogier, Loeb és Vettel is.

A résztvevők listája így is rangos volt. David Coulthard egykori, Romain Grosjean jelenlegi Forma 1-es pilóta, az F1 felé kacsintgató Susie Wolff, a GP2 bajnoka Jolyon Palmer, a FIA Forma 3 bajnok Esteban Ocon, José Maria López, a WTCC bajnoka, Pascal Wehrlein a DTM-ből, Tom Kristensen a LeMans 24 órás ezüstérmese, Petter Solberg rallycross világbajnok, az USA-ból Kurt Busch NASCAR és Ryan Hunter-Reay IndyCar versenyzők, a Dakarból ismert Robby Gordon, a V8 Supercars bajnoka Jamie Whincup, valamint az egykori ötszörös MotoGP világbajnok Mick Doohan.


A Nemzetek Kupáját a Nordic csapat, a Kristensen – Solberg duó nyerte, az egyéni győzelmet David Coulthard szerezte meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése